18 thoughts on “LUPA NO AKAUN TABUNG HAJI CARA DAPATKAN SEMULA”

 1. Assalamualaikum,

  Saya tidak menyimpan nombor akaun TH saya. Bolehkah saya mendapatkan no akaun TH saya? Saya telah mendaftar TH di cawangan Bandar Baru Perda, Bukit Mertajam, Penang pada tahun lepas.

  Nama : Siti Raihanah Biti Roslan
  IC: 930226-07-5672

  Harap pihak Tuan/Puan dapat bantu dalam perkara ini,

  Sekian, terima kasih.

  Reply
 2. salam…
  masalah utama nya sbb dh lupa no akaun….mcm mana nk masukkan no akaun…saya dh cuba retrieve….ada x cara lain?

  Reply
 3. Assalammualaikum…masalah saya terlupa no akaun tabung hajii,,ingat saya daftar masa sekolah lagii,,tpi sya xingat no akaun saya,,macam mana sya mahu no akaun semula,,saya harap dapat blk la no akun sya..

  Reply
 4. Saya nak bertanya boleh ka saya dptkan no.akaun tabung haji aruah ibu saya. Ini kerana pihak saya hendak membuat permohonan pusaka. Aruah.meninggal dan kami tidak dpt mencari buku simpanan tersebut kerana pada tahun 2021 rumah aruah ditenggelami air semasa banjir besar di hulu langat

  Reply
 5. Saya nak menukar akaun tabung haji kanak2 ke akaun dewasa kerana ank saya sudah mencapai umur lebih 18 tahun.bila saya pergi ke tabung haji johor bahru dimaklumkan kepada saya akaun anak saya tiada di bawah saya hanya seorang shj anak.macammana saya nak buat semakan kerana mereka mahukan buku tabung haji anak tetapi buku tabung haji tu tiada dlm simpanan saya.semasa saya membuat buku dahulu menggunakan ic polis.

  Reply

Leave a Comment